Produk Fitur

  • perusahaan

    perusahaan

    Dibangun ing taun 2005, Realtop Machinery (Jinan) Co., Ltd dumunung ing Jinan Shizhong District, panutup area luwih saka 20,000 kothak meter.

  • Produk

    Produk

    Oscillating mesin nglereni piso kanggo kulit, kertas, stiker, umpluk, karpet lan bahan-bahan alus liyane nglereni; Laser Cutting Mesin ..

  • Teknologi

    Teknologi

    RealTop CNC- Tansah Panjenengan panyedhiya solusi sing paling apik kanggo Cutting CNC Machines. Lan Panjenengan neng pabrik kita tansah Highly tampi kene.

  • Layanan

    Layanan

    Minangka perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D, produksi, dodolan lan layanan saka peralatan nglereni CNC, Realtop CNC Group Company wis klompok ..

Item monjo

Mesin Potong Kotak Kemasan Tandha Kepala
Tutup Mesin Proteksi lan Mesin Potong CNC
Mesin Lapisan Multi Lapisan lan Kain Mesin CNC
Mesin Nyebar Kain
Machine Cutting Car Interiors CNC
Gaskets lan Diaphragm CNC Machine Cutting
Stamping Cutting Carton Box Cutting Machine
Machine Cutting campuran CNC
Kain lan rasukan CNC Machine Cutting
Kulit & Industry Advertising Cutting Machine Kanggo kulit Canvas Tekstil Busana Cutting Kanthi Marking Fungsi
  • pabrik indeks1
  • pabrik indeks2

Dibangun ing taun 2005, Realtop Machinery (Jinan) Co., Ltd dumunung ing Jinan Shizhong District, panutup area luwih saka 20,000 kothak meter. Iku salah siji sing paling bahan fleksibel majeng nglereni manufaktur mesin, kayu lan laser nglereni mesin ing China, nganggo pilihan teknologi lan kekuatan kuwat.

Minangka perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D, produksi, dodolan lan layanan saka peralatan nglereni CNC, Realtop CNC Group Company wis klompok talents ndhuwur karo pengalaman sugih ing pembangunan lan aplikasi. Kanthi luwih saka 13 taun pengalaman.